Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA PREKO 50€!
  • DOSTAVA DO TERETA U ROKU OD 1 DANA

Super Slim Fit

Odaberite svoju veličinu i kupujte sada

M
L

Šta je Super Slim Fit?

Tudors super slim fit muške košulje imaju rastezljivu konstrukciju koja pristaje na grudi, struk, rukave i manžetne i dobro pristaje uz telo. Izuzetno uske super uske košulje dezenI pružaju vam sportski izgled jer su krojene na način da ističu grudi i ramena.


Tudors Super Slim Fit košulja

Naša kolekcija Tudors Super Slim Fit Shirt kombinovana je sa mnoštvom uzoraka, boja, krojeva i stilova. Naša kolekcija muških košulja, koja je veoma bogata što se tiče tkanina, ima mnogo opcija kao što su pamuk, polipamuk, lan, poliester i saten. Pored Super Slim Fit, možete kupiti i majice koje odgovaraju vašem telu, kao što su Slim Fit, Regular Fit, Oversize ili Modern Fit košulja.


Gde nositi super slim košulju

Prošli su dani kada su se košulje smatrale pogodnim samo za svečane prilike. Tudors, vodeći brend muške odeće ove promene u modi, ima mnogo opcija za elegantne muškarce. Bilo da je to običan radni dan, prezentacija sastanka, klupska ili plesna zabava, sastanak za večeru ili putovanje u vaša omiljena odmarališta; Moguće je pronaći košulje koje će obojiti svaki vaš trenutak. Sve vrste košulja su vam u ponudi u našoj online prodavnici sa veoma povoljnim cenama. Naručite proizvod koji želite odmah, i on će biti dostavljen na vaša vrata u najkraćem mogućem roku uz brzu isporuku!


Boje i cene muške super uske košulje

Tudors vam nudi mnogo opcija za Super Slim fit modele košulja po pristupačnim cenama i kampanjama. Moguće je pronaći različite proizvode kao što su Super Slim Fit bijele košulje, cvjetne i super slim fit košulje sa uzorkom, super slim košulje na tačkice.


Korišćenje tabele veličina majice Super Slim Fit

Odabir prave veličine jednako je važan kao i odabir pravog proizvoda. Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu veličina super tankog kroja da biste odabrali veličinu kompatibilnu sa vašim telesnim merama.

Prikazujem 1 do 22 od 22 (1 strana)