Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA PREKO 50€!
  • DOSTAVA DO TERETA U ROKU OD 1 DANA

Džemperi

Muški džemperi

Muški džemperi su postali popularni širom sveta još u 19. veku. Supruge ribara koristile su prirodnu vunu kako bi napravile komad odeće koji će ih zagrejale čak i u vlažnim sredinama. Mogu biti različite forme, proizvedeni od prirodnih ili sintetičkih materijala. Ovu odeću, koja je prvi put postala rasprostranjena u Evropi, nosili su američki sportisti 1890-ih i tada su dobili definiciju „džemper” koja se zadržala i do danas.

Danas su stilski muški džemperi postali nezamenljivi tokom zimskih meseci, svojom formulom i funkcionalnošću. Tudors vam donosi muške džempere po najboljim cenama i bogatim opcijama.


Kako kombinovati muške džempere?

Iz naše kolekcije možete izabrati klasičan džemper ili džemper na pruge, kardigane ili karirane.

Osećajte se udobno i izgledajte sa stilom uz naše različite modele muških džempera.


  • Za jedinstven stil koristite bordo džemper i šal preko bele majice i kombinujte ga sa farmerkama i crnim čizmama. Za glamurozni izgled odaberite svetloplavi džemper sa belom košuljom i tamnoplavim farmerkama. Takođe, u kombinaciji sa belim komadima odeće i naočarima za sunce imaćete osećaj zvezde.
  • Kardigani mogu biti classic ili slim fit i nude bezvremensku privlačnost. Izbor crnog kardigana sa otvorenim patentnim zatvaračem i rebrastog stila garantuje dobar izgled. Da biste napravili modernu kombinaciju, možete nositi kardigan preko majice svetle boje i kombinovati ga sa crnim farmerkama ili pantalonama.
  • Savršen su izbor kada pravite odevnu kombinaciju, i možete ga nositi preko ramena kada vam postane toplo. Izaberite crveni, crni, beli ili crni džemper na pruge. Kombinujte belu ili kaki majicu i čino pantalone sa čizmama. Ova odeća je pravi izbor u prelaznom periodu.


Tudors nudi udobno iskustvo kupovine

Možete bez napora kupiti džempere za muškarce na tudors.rs. Zahvaljujući našem korisničkom interfejsu, svoju kupovinu možete upotpuniti bogatim modelima džempera i kardigana.

Prikazujem 1 do 68 od 68 (1 strana)