Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA PREKO 50€!
  • DOSTAVA DO TERETA U ROKU OD 1 DANA

Majice

Vrste muških majica

Majice su nesumnjivo omiljena odeća svakog muškarca. Svestrane su, moderne i mogu se nositi na desetine različitih načina. Može biti teško odlučiti se za određeni model ili uzorak među opcijama muških majica zbog opcija kao što su polo vrat, V-izrez i okrugli izrez. Majica se takođe može upariti sa košuljama za kreiranje poluformalnih ili ležernih odevnih predmeta za muškarce. Moguće je pronaći mušku majicu koja može da dopuni bilo koju vrstu donjeg veša koji vam padne na pamet, kao što su trenirke, kućni šorts ili donji veš.

Takođe možete izabrati i kombinovati mušku majicu prema godišnjem dobu i prilici, što znači da se isti odevni predmet može koristiti za kreiranje različitih stilova u potpunosti u zavisnosti od scenarija i vremena.


Boje muških majica

Kada su u pitanju muške majice, postoji nekoliko boja koje su nezaobilazne za svaku garderobu. Najosnovnije boje koje će odrediti raspoloženje vaše kolekcije; bela, crna, tamnoplava i siva. Osim toga, tamne tonove bordo, zelene i braon možete kombinovati tako što ćete ih upariti sa farmerkama, trenerkama ili trenerkama.


Kako se brinuti za majice

Ako svoju majicu želite da koristite duže vreme, pravilna nega je veoma važna. Većina majica može da se pere u mašini u hladnoj vodi na osetljivom ciklusu. Takođe treba da koristite blagi deterdžent i izbegavate izbeljivač. Majice se mogu sušiti na niskim temperaturama ili okačiti da se osuše. Neke majice su napravljene od jedinstvenih materijala koji zahtevaju dodatnu negu. Na primer, lanene majice treba ručno oprati u hladnoj vodi i okačiti da se osuše. Svilene majice takođe treba ručno oprati u hladnoj vodi i okačiti da se osuše.Vunene majice samo na hemijsko čišćenje. Sada kada imate dovoljno znanja o različitim tipovima majica, uključujući šare i kragne, spremni ste da počnete da kupujete! Ne zaboravite da razmotrite priliku, svoj tip tela i kako želite da majica stoji pre kupovine. Ne zaboravite da se pravilno brinete o svojoj majici kako bi trajala mnogo godina.


Korišćenje tabele veličina muške majice

Odabir najpogodnijeg proizvoda za strukturu vašeg tela jedno je od važnih pitanja koje treba uzeti u obzir prilikom kupovine majice. Možete napraviti pravi izbor koristeći tabelu veličina na stranici sa detaljima o proizvodu da biste izabrali odgovarajuću veličinu!

Prikazujem 1 do 100 od 256 (3 strana)