Your Cart
  • BESPLATNA DOSTAVA PREKO 50€!
  • DOSTAVA DO TERETA U ROKU OD 1 DANA

Big Size

Muška košulja velike veličine

Pogledajte našu kolekciju teških muških košulja velikih veličina koje brzo transformišu vaš izgled iz ležernog u hladan. Naručite onu koja vam najbolje odgovara iz izbora košulja velikih veličina dostupnih u veličinama 4XL, uključujući i kratke rukave, printove i svečane košulje prevelike veličine!


Tudors big size muška košulja

Košulja koju odaberete je nosilac vaših kombinacija i prvi utisak je veoma važan za ljude koje srećete u svakodnevnom životu. Iz tog razloga, to što vas vide dok nosite košulju koja vam ne pristaje, imaće negativan efekat. Na sreću, naše košulje velike veličine Tudors imaju karakteristike koje osiguravaju da veliki i visoki muškarci nemaju problema sa veličinom. Zahvaljujući širokom rezu rukava, dužini poruba i udobnom kroju, nećete morati da pravite kompromise sa stilom. U Tudors-u je moguće pronaći široke proizvode velikih dimenzija prikladnih za modu tog vremena, uključujući majice sa polo izrezom, štampane košulje, sportske košulje  i džempere.


Kombinacije kosulja velikih veličina

Muške velike košulje dolaze u varijantama dugih i kratkih rukava. Savršeno se uklapa i sa stilskim i ležernim kombinacijama. Jedna od stvari na koju treba obratiti pažnju pri kupovini modela muških košulja , koji je spasonosni deo Vaše garderobe, jeste odabir prave veličine. Birajte između košulja veće veličine od veličine M do 4XL i budite spremni da izgledate sjajno.


Upotreba tabele veličina muške košulje velike veličine

Dezeni košulja ravnog kroja počevši od srednje veličine idu do 4XL. Tako možete lako pronaći košulju koja najbolje odgovara vašem tipu tijela. Možete lako pronaći košulju koja najbolje odgovara vašoj veličini tako što ćete pregledati našu tabelu veličina, koja uključuje veličine proizvoda big size veličine. Možete lako izračunati veličinu tako što ćete pregledati našu tabelu veličina široke košulje da biste pronašli veličinu kompatibilnu sa vašim merama tela

Big Size Košulja Big Size Košulja
Da biste iskoristili promociju morate odabrati 2. artikal!
Big Size Košulja Big Size Košulja
Da biste iskoristili promociju morate odabrati 2. artikal!
Big Size Košulja Big Size Košulja
Da biste iskoristili promociju morate odabrati 2. artikal!
Prikazujem 1 do 100 od 135 (2 strana)